Petersen Finance & Control

Ben je op zoek naar een goed boekhouder? Petersen Finance & Control is dan het juiste adres. Ik ben een zeer ervaren expert, met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van boekhouding.

Naast de primaire ervaring op het gebied van boekhouden ben ik ook een expert op het gebied van financieel management. Met mij krijg je dus veel meer dan alleen een boekhouding. Een kritische blik op uw cijfers zal er voor zorgen dat je niet voor verassingen komt te staan. Ook kan ik waardevolle rapportages voor jou opzetten die zullen helpen bij de dagelijkse gang van jouw onderneming.

Ik ben gevestigd in Heerlen, maar omdat boekhouden tegenwoordig veelal online gebeurd, kan ik je van dienst zijn waar je ook bent gevestigd. We kunnen periodiek afspreken om de cijfers door te nemen, maar we kunnen bijvoorbeeld ook gebruik maken van een programma zoals Skype.

 

 

Meer dan 20 jaar ervaring.

Scherpe tarieven

Betrouwbaar en goed

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *