E boekhouden nl gratis uitproberen

Ben je een startende ondernemer? Dan kan je e boekhouden nl gratis uitproberen. Maar ook voor bestaande ondernemers is er de mogelijkheid om dit boekhoudprogramma gratis uit te proberen.

Het kiezen van het juiste boekhoudprogramma is erg belangrijk. Overstappen naar een ander programma is niet altijd even eenvoudig. En daarnaast, nog belangrijker, er gaan bijna altijd historische gegevens verloren.

Gratis proefperiode

Wil je eerst het boekhoudprogramma uitproberen? Dat kan met een gratis proefperiode. Zelf uitproberen is toch altijd beter dan afgaan op de mening van een ander. Wij bevelen dan ook aan om hier altijd gebruik van te maken.

Probeer e-boekhouden.nl gratis uit. Na afloop van de proefperiode betaal je als zzp`er zijnde slechts 9,95€ per maand. Voor dit bedrag heb je de beschikking over uitgebreide boekhoudsoftware inclusief facturatiemodule.

Ga naar de website

Startende ondernemers

Een onderneming beginnen is niet gemakkelijk. Afhankelijk van het type onderneming dat je van plan bent om te beginnen, dien je behoorlijk wat te investeren. Een uitzondering hierop is een online onderneming. Ga je bijvoorbeeld via Bol verkopen, dan hoef je geen investering te doen in een kantoorpand. Zelfs een magazijn heb je dan niet nodig, omdat je het geheel in handen van Bol kan geven. 

Indien je echter een meer traditionele onderneming start ligt dit echter geheel anders. Je hebt een pand nodig, hardware en waarschijnlijk nog veel meer.

In dat geval is elke besparing mooi meegenomen. Door E boekhouden.nl gratis uit te proberen, kun je besparen op de kosten van boekhoudsoftware. Dit omdat je als startende ondernemer maar liefst 15 maanden gratis gebruik kunt maken van e boekhouden.nl. Dat is dus langer dan een jaar gratis boekhouden

Je bent een startende ondernemer, indien jouw onderneming niet langer dan 15 maanden staat ingeschreven bij de kamer van koophandel. 

Bestaande ondernemingen

Voor bestaande ondernemers is er ook de mogelijkheid om dit boekhoudprogramma gratis uit te proberen. E boekhouden nl gratis uitproberen is dan echter wel beperkt tot 14 dagen gratis. Dit is zoals het hoort wel geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Bevalt  het niet dan, dan stopt het abonnement automatisch na deze proefperiode.

Dat vind ik persoonlijk wel prettig. Het is dus niet zo dat je creditcard of bankgegevens dient door te geven. En als je dan vergeet op te zeggen, dat je er direct voor een lange periode aan vast zit. Het enige wat je hoeft door te geven is jouw e mailadres.

Benut een gratis proefperiode optimaal

De 2 weken E boekhouden nl gratis uitproberen geven je een goed inzicht in hoeverre het programma voldoet aan de verwachtingen.

 Ik vraag me echter wel af of deze periode van 2 weken standaard is. Zo kreeg ik zelf de gelegenheid om het pakket 30 dagen gratis uit te proberen. Nadat ik het zelf uitgeprobeerd heb, kan ik stellen dat het zeker niet tegenvalt.

Integendeel, persoonlijk ben ik erg tevreden met dit boekhoudpakket. 

E boekhouden nl gratis uitproberen benutten

Online boekhouden heeft mij veel tijd en geld bespaart. Zo is bijvoorbeeld de BTW aangifte een fluitje van een cent geworden. Ik gebruik e boekhouden.nl nu  al geruime tijd en ben erg tevreden. Ook over de support die wordt gegeven bij eventuele vragen.

Na de proefperiode kan je erg eenvoudig het abonnement omzetten naar een betaalde versie. Hiermee gaat het werk wat je hebt gedaan dus niet verloren.

Voor wie is e boekhouden.nl geschikt?

In mijn opinie is het online boekhoudprogramma e boekhouden.nl prima geschikt voor:

  • ZZP`ers
  • MKB`ers
  • Verenigingen en stichtingen

Grote ondernemingen uitgezonderd, is dit voor iedereen een uitermate geschikt boekhoudpakket. 

De prijzen na de proefperiode

Een gratis proefperiode is mooi meegenomen. Het is natuurlijk ook van belang wat het boekhoudprogramma kost na afloop van deze gratis proefperiode.

De prijzen bij e boekhouden hangen af van hoeveel transacties je per jaar hebt. 

Hoeveel kost E boekhouden nl

Heb je minder dan 240 boekingen per jaar, dan betaal je slecht 9,95€. Dit is speciaal gericht om het boekhouden voor zzp`ers goedkoper te maken. Bij deze optie is de facturatie bovendien ook inbegrepen. Deze prijs maakt het een goedkoop boekhoudpakket in vergelijking met andere boekhoudprogramma`s.

Heb je meer dan 240 boekingen dan wordt de prijs 14,50€. Deze prijs is exclusief de facturatiemodule, welke in dit geval 9,50€ per maand kost.

Ga naar de website

Eenvoudig in gebruik

Persoonlijk vind ik e boekhouden erg eenvoudig in gebruik. Heb je geen boekhoudkundige kennis,dan kan je bovendien ook gebruik maken van de gratis cursus boekhouden. Als je daar interesse in hebt natuurlijk. 

Misschien laat je liever de boekhouding door iemand anders doen. Maar zelfs in die situatie is het nog steeds een goede keuze. Door middel van de app kan je bijvoorbeeld altijd de boekhouding inzien. Ongeacht waar je ben, of wie de boekhouding voor jou doet. Het is mijn inziens toch altijd verstandig een oogje in het zeil te houden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *