Boekhouder gezocht

Je hebt en bedrijf, bent een zzp`er of gewoon een particulier. Iedereen moet een administratie bijhouden. En doe je dat liever niet zelf, dan is er een boekhouder gezocht. Financiële zaken zijn nu eenmaal belangrijk en deze kan je dan ook het beste laten verzorgen door een professional. Boekhouder gezocht, wij helpen jou verder.

Op de website 0900 boekhouder ben je op het juiste adres om een goede boekhouder te vinden. .

Op zoek naar een boekhouder? Dat is niet altijd even eenvoudig. Er is meer dan genoeg aanbod, maar hoe weet je of het een goede boekhouder is. Een aantal jaar ervaring is zo wie zo een must.

Wat doet een boekhouder?

Een boekhouder verzorgt de financiële administratie.. Een administratief medewerker doet normaal gesproken nog andere activiteiten die niet tot het takenpakket van een boekhouder behoren. Daarom zijn de vereisten voor een boekhouder dan ook groter dan voor een financieel administratief medewerkster.

Hoeveel uur per week een boekhouder inhuren?

Dit hangt natuurlijk volledig af de omvang van administratie. Voor kleine bedrijven en zzp`ers zal dit fulltime aangelegenheid zijn.

Zorg er van tevoren voor dat je goed het aantal uren afspreekt met de boekhouder van jouw keuze. Is het slechts een paar uur per week of misschien 24 uur per week, het is gewoonweg ontzettend belangrijk dit van tevoren af te stemmen.

Boekhouder gezocht? Maak geen gebruik van tussenpersonen!

In onze optiek zou je ten alle tijden direct een boekhouder moeten inhuren. Er zijn er meer dan genoeg die op zelfstandige basis hun diensten aanbieden. Daarom is een boekhouder inhuren van een derde partij volstrekt overbodig Het brengt alleen maar extra kosten met zich mee. 

Op deze website kan je direct een boekhouder vinden en is er geen sprake van bemiddelingskosten.

Het belang van een goede boekhouding

Een goede boekhouding is ontzettend belangrijk. Het voorkomt niet alleen dat je in de problemen terecht komt met de belastingdienst, maar je weet ook precies hoe jouw onderneming ervoor staat. Een boekhouding die niet op orde is, blijft de nummer 1 reden waarom een bedrijf failliet gaat.

De boekhouding geeft een tijdig signaal waar de problemen zitten binnen en bedrijf. En dan kan je als ondernemer hierop inspelen en tijdig actie ondernemen. Een goede boekhouder ondersteunt jou hierbij. Hij of zij helpt jou met het begrijpen en interpreteren van de cijfers.

Het is zo dat een boekhouder nog steeds een stoffig imago heeft. Dat is in onze opinie gezien het belang voor een onderneming van deze persoon volledig onterecht. Een goede boekhouder kan namelijk echt een verschil maken voor elk bedrijf. Van klein tot multinational.

Online boekhouden

Voordat je op zoek gaat naar een boekhouder, is het goed om erover na te denken hoe je de boekhouding wilt aanpakken. En ons advies hier is, zorg dat je een online boekhoudpakket aanschaft.

Deze zijn helemaal niet duur en zorgen er bovendien voor dat de boekhouder zijn werk efficiënt kan doen. Het bedrag wat u voor een online boekhoudpakket betaalt, wat vaak minder dan 15€ is heb je razendsnel terugverdient.

Daarnaast geeft een online boekhoudpakket jouw ook de mogelijkheid om waar je ook bent altijd de cijfers te bekijken.

Wat kost een boekhouder?

Dit verschilt nogal. Het starttarief voor een ZZP boekhouder begint ongeveer rond 35 - 40€. En dit kan oplopen tot wel 80€ per uur. Afhankelijk van de complexiteit van jouw onderneming kan je een keuze maken voor de juiste boekhouder.

Als de onderneming complexer is dan zal je ook beter gekwalificeerde en meer ervaren boekhouder nodig hebben. En dan is het uiteraard ook logisch dat deze persoon een hoger tarief zal berekenen.

Is jouw onderneming echter niet zo complex, dan zou je een boekhouder voor rond de 40€ per uur moeten kunnen vinden. En dat is op zich niet zo heel veel geld. Een schilder of monteur kost doorgaans meer.

Van boekhouder wisselen

Het kan ook verstandig zijn om eens van boekhouder te wisselen. Op die manier krijg je een ander persoon die een blik werpt op jouw cijfers. Deze persoon zal dan ook kritisch kijken of alles klopt en of er misschien iets beter of anders kan. Het is niet voor niks dat binnen grote bedrijven op kritische posities periodiek door iemand anders worden ingevuld. Dus een boekhouder gezocht kan ook relevant zijn als je al een boekhouder hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *